Gugalnik je obvezen pripomoček, če želiš z obema rokama pripraviti jutranjo kavo!😊


Živimo v času, kjer vse postaja mehanično in znanstveno napredno. Znanost se je dotaknila in spremenila vse vidike našega življenja, in tudi starševstvo ni prizanešeno napredku in olajšavam.

V času naših babic, je bilo edino mirno mesto za otroka naročje matere, danes pa napredek tehnologije in zmogljivosti zagotavlja vsakodnevno nadgrajevanje raziskav in izumov. Nekaj lahkotnosti je bilo podeljeno tudi materam.

Ja, prav si razumel. Govorim o otroških gugalnikih. Seveda, nič nemore nadomestiti materinega naročja, vendar pa gugalnik zagotovo olajša marsikatero naporno uro v dnevu. Ko želiš imeti proste roke vsaj pri pripravi jutranje kave, ali pa te v kotu že nekaj dni čaka sesalec, je otroški gugalnik odlično mesto za zabavo ali počitek tvojega malčka.

Pri nas najdeš tri različne vrste otroških gugalnikov, in sicer gugalnik Otto z vgrajenimi zvoki narave, interaktivnimi igračkami ter petimi nihajnimi hitrostmi. V ponudbi je tudi gugalnik Rosa z opremljenim vrtljivim sedežem ter skandinavsko oblikovan gugalnik Rita. Več o vsakem si lahko prebereš tukaj.😊

Napišite komentar


Upoštevajte, da je komentarje pred objavo potrebno odobriti.