Blog RSSDarila za Baby Shower

Se približuje baby shower tvoje najboljše prijateljice ali družinske članice? Poleg »cute« dekoracije, dobre hrane, obveznih cakepops-ov in osvežilne limonade, so zagotovo pomembna tudi darila za bodočo mamico in njenega novorojenčka. V nadaljevanju ti bomo z veseljem pomagali z nekaterimi idejami.

Nadaljujte z branjemSobica za dojenčka

V času nosečnosti, sploh zadnjih nekaj mesecev je glavna skrb mamic, da svojemu novorojenčku uredijo sobico. Midva sva najino sobo za goste preuredila v Žanovo sobico 2 meseca pred porodom. Jaz sem poskrbela za notranjo opremo, Gregor pa je skupaj z mojim bratom poskrbel za barvo sten (seveda po mojih željah 😉).

Nadaljujte z branjemTorba za v porodnišnico

Odločila sem se, da vam malo pomagam in za vas pripravim seznam kaj potrebujete oziroma kaj sem jaz vzela in kaj dejansko potrebovala, ko sem odšla v porodnišnico.Zelo dobro vem, kako se počutite v teh trenutkih, sploh če ste v tej situaciji prvič. Tudi sama sem namreč bila, ne dolgo nazaj.

Nadaljujte z branjemIdeje za aktivnosti ob božični večerji 🎅🏻

Letošnji Božič bomo nekateri morda preživeli malo drugače; doma in v družinskem krogu. Čeprav bomo po večerji ostali doma, se lahko po odpiranju daril še vedno zabavamo. Zabavne božične igre za otroke lahko vključuje vse od preoblačenja v božične junake do spominskih iger.

Nadaljujte z branjemStvari, ki jih moraš narediti to zimo☃️

Nič ni bolj čarobnega od opazovanja padanja snežink, pitja vročega kakava in poslušanja vesele božične glasbe. Ker pa smo to zimo bolj kot ne kar malo primorani biti doma, smo za vas pripravili 7 stvari, ki jih lahko storite ko vam je dolgčas.

Nadaljujte z branjem