Blog RSS



Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu otroških oblačil?

Ko izveš, da si noseča se ti nenadoma spremeni celotno življenje. Številni bodoči starši se nestrpno lotijo nakupovanja prvih ljubkih otroških stvari kar takoj. Naj bo to majhna igračka, ninica ali prvi komplet oblačil. V tem blogu lahko preberete uporabne nasvete na kaj morate biti pozorni pri izbiri prvih otroških oblačil.

Nadaljujte z branjem




Predlogi za zimske aktivnosti z vašimi malčki

Za vas smo pripravili nekaj predlogov kaj lahko to zimo počnete s svojimi malčki. Nič ni bolj čarobnega od opazovanja padanja snežink, pitja vročega kakava in poslušanja vesele božične glasbe. Za vse pa so najbolj pomembna darila in vedno so darila v tem času v središču pozornosti. Otroci si bodo, ko odrastejo zapomnili stvari, ki ste jih v prazničnem času počeli skupaj.

Nadaljujte z branjem



Vse o hranjenju vašega malčka

Hranjenje je eden pomembnejših segmentov v otrokovem življenju. Ne glede na to ali dojenčka še pričakujete, ali pa se že soočate z različnimi vprašanji glede hranjenja boste v spletni trgovinici Bambee.si našli kup pripomočkov, ki vam bodo pri tem v pomoč. Našli boste tako izdelke, ki vam bodo olajšali hranjenje po steklenički, dojenje ali pa uvajanje v gosto hrano.

Nadaljujte z branjem



Želiš kljub dojenju zvečer na druženje s prijatelji? 🤔

Pričakuješ novorojenčka in kupuješ vse kar potrebuješ za prihod novega člana? Ali pa si že ponosna mamica in potrebuješ dodatno opremo za dojenje? Električna prsna črpalka FIDI GO ti bo pomagala pri pripravi zaloge materinega mleka tako, da boš kljub dojenju tudi lahko odšla zvečer na druženje s prijateljicami, očka pa bo malčka nahranil s hrano, ki jo je navajen.

Nadaljujte z branjem