Blog RSSVse o hranjenju vašega malčka

Hranjenje je eden pomembnejših segmentov v otrokovem življenju. Ne glede na to ali dojenčka še pričakujete, ali pa se že soočate z različnimi vprašanji glede hranjenja boste v spletni trgovinici Bambee.si našli kup pripomočkov, ki vam bodo pri tem v pomoč. Našli boste tako izdelke, ki vam bodo olajšali hranjenje po steklenički, dojenje ali pa uvajanje v gosto hrano.

Nadaljujte z branjemŽeliš kljub dojenju zvečer na druženje s prijatelji? 🤔

Pričakuješ novorojenčka in kupuješ vse kar potrebuješ za prihod novega člana? Ali pa si že ponosna mamica in potrebuješ dodatno opremo za dojenje? Električna prsna črpalka FIDI GO ti bo pomagala pri pripravi zaloge materinega mleka tako, da boš kljub dojenju tudi lahko odšla zvečer na druženje s prijateljicami, očka pa bo malčka nahranil s hrano, ki jo je navajen.

Nadaljujte z branjemKako pravilno očistiti dudo?

Najprej si poglejmo, katero dudo sploh izbrati? Ko gre za sesalni del, nobena velikost ali oblika ni prava ali napačna, ker je vsak dojenček drugačen. Pri uporabi dude je zelo pomembno njihovo pogosto čiščenje. Mlajši kot je otrok, pomembneje je, da vzdržujemo dobro higieno dude.

Nadaljujte z branjemPravilno izberi stolček za hranjenje

V tem norem in hitrem tempu življenja je čas za mizo velikokrat edini čas, ki ga kot družina preživimo skupaj. Takrat se po navadi umirimo od napornega dneva, se sproščeno pogovarjamo in veselimo ob dobri hrani. Pomembno je, da ta čas za mizo primerno prikažemo tudi našim malčkom že od prvega dneva, ko sedejo v svoj stolček za hranjenje.

Nadaljujte z branjemDarila za Baby Shower

Se približuje baby shower tvoje najboljše prijateljice ali družinske članice? Poleg »cute« dekoracije, dobre hrane, obveznih cakepops-ov in osvežilne limonade, so zagotovo pomembna tudi darila za bodočo mamico in njenega novorojenčka. V nadaljevanju ti bomo z veseljem pomagali z nekaterimi idejami.

Nadaljujte z branjem