O BamBee.si


Sva Tjaša in Gregor, starša 2 – letnemu Žanu in 3 mesece staremu Timu, na misiji, da vašim malčkom ponudiva kakovostne in privlačne izdelke na enem čarobnem mestu najine butične trgovinice Bambee.
Ko je Žan še brcal v trebuhu, sem ugotovila kako zabaven je otroški svet in kako čudoviti so izdelki za dojenčke.
Da bi prinesla veselje, srečo in navdih dojenčkom in družinam, sva se odločila odpreti butično trgovinico z izdelki, ki so kakovostni in cenovno dostopni.
V dveh letih so se z Žanovim odraščanjem spremenile tudi potrebe, zato trgovinica neprestano raste in na svoje virtualne poličke dodaja nove izdelke.
V drugi nosečnosti sem zaradi svojega dela postala še bolj zahtevna in želela za Tima še več novih in drugačnih izdelkov. Našla sem kar nekaj znamk, ki jih do sedaj na našem trgu še ni bilo, izdelke le teh pa sem vključila v najino trgovinico.
Najin cilj je navdušiti obiskovalce trgovinice z ekskluzivno nakupovalno izkušnjo in odlično podporo strankam. V ponudbi lahko najdete vse od otroških igračk, dudic in ropotuljic do izdelkov za nego ter hranjenje vašega malčka. Izbirate lahko tudi med izdelki, ki bodo otroško sobico naredili najlepši in najprijetnejši prostor v njihovih otroštvih.

Upava, da boste uživali v spletnem nakupovanju in našli kaj posebnega za vašega malčka.

PODATKI O PODJETJU

TING, Tjaša Grdadolnik s.p.

Višnjevarjeva ulica 7, 1260 Ljubljana Polje

ID za DDV: SI90951450

Matična številka: 8588244000

Transakcijski račun: SI56 0312 6100 1143 974

(SKB banka d.d. Ljubljana)

Paypal naslov: info@bambee.si

Telefon: 030 310 608

E-pošta: info@bambee.si