Tetra plenice niso samo za podiranje kup─Źka­čśä


6 na─Źinov uporabe tetra plenic

Tetra plenice┬áoziroma┬ápovijalne plenice┬áso zagotovo nepogre┼íljiv pripomo─Źek povsod kjer je prisoten dojen─Źek­čśä.┬áSeveda je tudi ┬╗must have┬ź izdelek v vsaki torbi pripravljeni za v porodni┼ínico. Uporabljajo se za razli─Źne namene, in v nadaljevanju┬áti bomo predstavili le nekaj od njih.

 

Povijanje: Kot nam ┼że sama beseda pove, so tetra plenice v prvi vrsti namenjene povijanju. ─îe ima tvoj dojen─Źek nemiren spanec, je otroka dobro poskusiti poviti. Ko je otrok povit, so njegove rokice ter nogice blizu telesa, kar mu daje varen ob─Źutek kot ga je imel v maternici. Ne motijo ga ve─Ź nenadzorovani gibi, kar mu pomaga zaspati.

Krpa za hranjenje: Bi radi med hranjenjem pokrili svojega otroka? Tetra plenice imajo dobro zra─Źno prepustnost, kar omogo─Źa, da otroka brez te┼żav povije┼í.

Krpa za podiranje kup─Źka: Po hranjenju, tetra plenico polo┼żi ─Źez ramo. Ali moramo tukaj povedati ┼íe kaj ve─Ź?­čśä

Brisa─Źa: Tetra plenica je ─Źudovito mehka in zelo vpojna. Po spro┼í─Źeni kopeli ni ni─Ź bolj udobnega, kot da otroka obri┼íe┼í s tetra plenico namesto z obi─Źajno brisa─Źo.

Za┼í─Źita pred soncem: Se odpravlja┼í na prijeten sprehod? Ni─Ź ni bolj sitnega kot sonce, ki posije direktno v otro┼íki vozi─Źek. To te┼żavo lahko re┼íi┼í tako, da na otro┼íki vozi─Źek obesi┼í tetra plenico. In ┼íe ena prednost: zmanj┼íuje dra┼żljaje iz okolja, kar tvojega dojen─Źka pomirja in spodbuja k spanju, zra─Źne lastnosti tkanine pa prepre─Źujejo, da bi se dojen─Źek pregrel.

Pa ┼íe en namig; mamice poskrbite, da boste imele v torbi vedno eno ali dve tetra plenici. Ko smo na poti z na┼íimi mal─Źki, teh ni nikoli preve─Ź┬á­čśâ.

 


Napišite komentar


Upoštevajte, da je komentarje pred objavo potrebno odobriti.