Tetra plenice niso samo za podiranje kupčka😄


6 načinov uporabe tetra plenic

Tetra plenice oziroma povijalne plenice so zagotovo nepogrešljiv pripomoček povsod kjer je prisoten dojenček😄. Seveda je tudi »must have« izdelek v vsaki torbi pripravljeni za v porodnišnico. Uporabljajo se za različne namene, in v nadaljevanju ti bomo predstavili le nekaj od njih.

 

Povijanje: Kot nam že sama beseda pove, so tetra plenice v prvi vrsti namenjene povijanju. Če ima tvoj dojenček nemiren spanec, je otroka dobro poskusiti poviti. Ko je otrok povit, so njegove rokice ter nogice blizu telesa, kar mu daje varen občutek kot ga je imel v maternici. Ne motijo ga več nenadzorovani gibi, kar mu pomaga zaspati.

Krpa za hranjenje: Bi radi med hranjenjem pokrili svojega otroka? Tetra plenice imajo dobro zračno prepustnost, kar omogoča, da otroka brez težav poviješ.

Krpa za podiranje kupčka: Po hranjenju, tetra plenico položi čez ramo. Ali moramo tukaj povedati še kaj več?😄

Brisača: Tetra plenica je čudovito mehka in zelo vpojna. Po sproščeni kopeli ni nič bolj udobnega, kot da otroka obrišeš s tetra plenico namesto z običajno brisačo.

Zaščita pred soncem: Se odpravljaš na prijeten sprehod? Nič ni bolj sitnega kot sonce, ki posije direktno v otroški voziček. To težavo lahko rešiš tako, da na otroški voziček obesiš tetra plenico. In še ena prednost: zmanjšuje dražljaje iz okolja, kar tvojega dojenčka pomirja in spodbuja k spanju, zračne lastnosti tkanine pa preprečujejo, da bi se dojenček pregrel.

Pa še en namig; mamice poskrbite, da boste imele v torbi vedno eno ali dve tetra plenici. Ko smo na poti z našimi malčki, teh ni nikoli preveč 😃.

 


Napišite komentar


Upoštevajte, da je komentarje pred objavo potrebno odobriti.