Vse o hranjenju vašega malčka


Hranjenje je eden pomembnejših segmentov v otrokovem življenju. Ne glede na to ali dojenčka še pričakujete, ali pa se že soočate z različnimi vprašanji glede hranjenja boste v spletni trgovinici Bambee.si našli kup pripomočkov, ki vam bodo pri tem v pomoč.
Našli boste tako izdelke, ki vam bodo olajšali hranjenje po steklenički, dojenje ali pa uvajanje v gosto hrano.
Če ste še v pričakovanju vašega novega člana je na seznamu izdelkov, ki jih morate kupiti zagotovo dudaDude so skoraj nepogrešljiv pripomoček, ki se znajdejo v vsaki otroški sobici in previjalni torbi. Zelo pomembna je izbira prave dude, saj morajo biti materiali primerni za občutljivo dojenčkovo kožo. V naši ponudbi najdete dude priznane blagovne znamke Bibs, ki otrokom dajejo tako varnost kot tudi udobje. Izbirate lahko med različnimi modeli ter barvnimi kombinacijami.
Mamice, ki želite kljub dojenju zvečer na druženje s prijatelji boste v ponudbi našle lahko in kompaktno električno prsno črpalko. Črpalka je tiha in enostavna za uporabo, vgrajena baterija pa omogoča njeno brezžično delovanje! Tudi če uporabljate adaptirano mleko vam bodo pripomočki, ki jih najdete v spletni trgovinici Bambee.si prihranili kar nekaj časa. Zagotovo boste potrebovali kakovostno stekleničko. Med vrsto različnih lahko izberete tisto, ki bo za vašega malčka najprimernejša. Eden naših najbolj prodajanih izdelkov pa je prenosni grelnik stekleničk. Prenosni grelnik stekleničk vam omogoča hitro in udobno pripravo mleka ponoči, med sprehodom ali v avtu. Je edini popolnoma prenosni grelnik stekleničk na trgu in je primeren za večino le teh.
Vsak starš ve, da z uvajanjem goste hrane pride tudi kar nekaj umazanih oblačil. Da bi bilo teh čim manj vam v naši trgovinici ponujamo nepremočljive slinčke izdelane iz organskega bombaža ter silikonske slinčke ž žepkom. Poleg tega lahko izbirate med različnimi vrstami krožničkov in pribora. Že s prvim dnem gostega hranjenja mora svoje mesto za mizo dobiti tudi stolček za hranjenje. Na trgu danes obstaja ogromna ponudba različnih stolčkov za hranjenje, zato odločitev katerega izbrati vsekakor ni lahka. Stolček mora biti priročen in varen, hkrati pa cenovno dostopen. Ponudbo vseh stolčkov za hranjenje si lahko ogledate tukaj.

Napišite komentar


Upoštevajte, da je komentarje pred objavo potrebno odobriti.