Darila za Baby Shower


Se približuje baby shower tvoje najboljše prijateljice ali družinske članice? Poleg »cute« dekoracije, dobre hrane, obveznih cakepops-ov in osvežilne limonade, so zagotovo pomembna tudi darila za bodočo mamico in njenega novorojenčka. V nadaljevanju ti bomo z veseljem pomagali z nekaterimi idejami.

 

Tetra pleničke

Nekaj, česar ni nikoli preveč. Če vprašate mene, so tetra pleničke nepogrešljiv izdelek, ki ga lahko uporabimo za različne namene. Preberite naš blog z nekaj nasveti o tem, kako jih uporabiti – tukaj. Bodoča mamica bo zagotovo vesela tako uporabnega darila.  

Glasbeni vrtiljak

Dojenčki obožujejo glasbeni vrtiljak. Otroka spodbuja, da se dotika in odkriva različne igrače. Zvoki vrtiljaka ga bodo pomirili in ga popeljali v sanje. Je čudovit dodatek na otroški posteljici in zato še kako primeren za darilo na baby shower-ju.

E- darilna kartica

Še vedno misliš, da je težko kupiti darilo ali želiš, da bi mamica lahko kaj izbrala sama? V takem primeru je e-darilna kartica vedno dobra ideja!

Ninica za dojenčka

Ninica je otrokova prva igračka, udobje in varnost mu nudi vse od rojstva. Vsako prejmeš v čudoviti darilni škatli, zato bo lepo popestrila dekoracijo baby shower-ja. 

Duda

Dude so skoraj nepogrešljiv pripomoček, ki se znajdejo v vsaki otroški sobici in previjalni torbi. Izbira je zelo pomembna, saj morajo biti materiali primerni za občutljivo dojenčkovo kožo. Izberi model in barvno kombinacijo, ki bo bodoči mamici najbolj všeč.

 


Upamo, da smo vam s temi idejami vsaj malo olajšali organizacijo. Sedaj pa veselo na delo, baby shower mora biti waw in presenečenje za nosečko mora uspeti!

 


Napišite komentar


Upoštevajte, da je komentarje pred objavo potrebno odobriti.